Caseta luminoasa reprezinta una dintre cele mai avantajoase modele destinate pentru reclama. Exista mai multe alternative pe care le poti gasi usor pe site-urile online, precum: totemul luminos, literele volumetrice luminoase sau alte firme luminoase. In functie de preferintele tale, poti alege unul dintre aceste produse. Iti recomandam sa alegi un model care sa se muleze pe brandul afacerii tale. Cu cat design-ul este mai atractiv, cu atat impactul vizual va fi mai eficient. Nu este prima oara cand auzi de caseta luminoasa si ai observat ca toate magazinele, farmaciile sau alte sedii au amplasat un astfel de produs? Ei bine, acesta este un motiv bun sa iei si tu atitudine si sa incepi sa iti promovezi business-ul. 

Romania este cunoscuta atat la nivel national, cat si international pentru dezvoltarea in domeniul de marketing. Dintotdeauna, romanii au stiut cum sa isi vanda marfa,iar de aceea suntem recunoscuti in acest domeniu. Astfel, exista fabrici amplasate prin cele mai importante orase de pe teritoriul tarii noastre. Nu vei avea de asteptat o perioada lunga de timp, dupa ce ai plasat comanda, iar investitia cu siguranta iti va aduce doar avantaje. Iti recomandam sa alegi un produs din aceasta gama care sa fie ilumnat prin LED, deoarece acestea consuma mai putin curent electric. Astfel, diferenta pe factura de curent de la finalul lunii va fi aproape insesizabila. Mai exista si caseta luminoasa cu tuburi fluorescente (neon), care sunt mai ieftine, dar care consuma mai multa energie. Asadar, in functie de suma pe care o vei investi, poti achizitiona unul ditre aceste 2 modele.

Este o casta luminoasa cea mai avantajoasa din acest domeniu?

Fiecare produs din acest mediu al marketing-ului are atat avantaje, cat si dezavantaje. O caseta luminoasa este benefica, deoarece poate fi prelucrata rapid si este eficienta pe termen lung. Spre deosebire de celelalte produse, acesta consuma cel mai putin curent electric si este cel mai des intalnit pe piata. De asemenea, exista casete luminoase cu doua fete care pot fi amplasate pentru a atrage atentia pietonilor din 2 sensuri diferite. Pretul nu este unul ridicat, iar acesta poate varia in functie de dimensiunile produsului, materialul din care este confectioat si sistemul de iluminare al acestuia. Spre deosebire de un totem luminos, care poate fi prins in beton sau fixat printr-un sistem complex, casetele luminoase sunt montate, de obicei la o inaltime mai mare. 

Iti recomandam ca atunci cand cauti un produs din aceasta gama sa urmaresti ca acesta sa aiba garantie pe cel putin 1 an. Chiar daca par destul de sigure, pe termen lung exista riscul de a aparea defectiuni. De aceea este important sa ai o siguranta in cazul in care vor aparea surprize neplacute. Firmele mari iti ofera cel putin 1 an de zile garantie, cu posibilitate de prelungire a acestuia, contracost. Daca ai oportunitatea aceasta, profita de ea si nu vei avea probleme. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *